Home > Over Roveco

Uniek in Nederland: Rovecode® en Roveco Planning Systeem®

Rovecode®


Rovecode® is een uniek systeem in Nederland, ontwikkeld door Roveco, waarbij alle installaties worden voorzien van een barcode. Van inmiddels tienduizenden woningen worden specificaties van de installaties en alle uitgevoerde werkzaamheden (onderhoud en storingen) geregistreerd waardoor Bevico over een enorme database met waardevolle informatie beschikt.

Onze opdrachtgevers krijgen hierdoor een unieke database van hun installatiebezit, met informatie als:
- Hoe vaak heeft Roveco dit adres bezocht?
- Welke monteur heeft waar werkzaamheden uitgevoerd?
- Welke werkzaamheden zijn uitgevoerd?
- Welk systeem is in welke woning aanwezig?
- Hoeveel storingen vinden er plaats per complex, per woning, per wijk en per systeem?

Met behulp van de data uit Rovecode® kunnen zeer waardevolle rapportages opgesteld worden. Deze rapportages geven inzicht in de prestaties van Roveco (sturen op KPI's), maar ook in levensduur, storingsgraad en onderhoudsbehoefte van verschillende systemen. Hierdoor kan Roveco sterk onderbouwd de beste keuzes voor nieuwe installaties en de intervalperiode voor onderhoud adviseren. Het is ook mogelijk andere woninginformatie op te nemen (woningcartotheek).

Alle gegevens worden opgeslagen op een externe server waarop onze opdrachtgevers onbeperkt kunnen inloggen middels een gebruikersnaam en wachtwoord. Zo hebben onze opdrachtgevers altijd toegang tot de meest actuele installatiegegevens.

Een waardevolle extra service van Roveco die wij kosteloos aan al onze opdrachtgevers aanbieden.

Roveco Planning Systeem®


Naast Rovecode® hebben we ook een maatwerkoplossing ontwikkeld voor het professioneel voorbereiden, plannen, uitvoeren en bewaken van werkzaamheden (storingen en onderhoud): het Rovecode Planning Systeem® RPS). De planning van projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling kan met behulp van RPS gevolgd worden. Dit bevordert een verhoging van de efficiëntie waar zowel opdrachtgever, huurder als Roveco van profiteren.

Met het RPS® is het voor onze opdrachtgevers eenvoudig inzicht te verkrijgen in de status en voortgang van de werkzaamheden. Dit geldt ook voor de 'niet thuis'-adressen en ingeplande 2e bezoeken. Adressen voor de 2e bezoeken worden door het systeem automatisch ingepland en aangeschreven.

Wilt u meer informatie over Rovecode® of het Rovecode Planning Systeem®? Neem dan contact met ons op.