Home > Oplossingen

Oplossingen van Roveco.

Bij Roveco hebben we een breed spectrum aan diensten. Van renovatie tot inspectie, voor al uw vragen over rookgasafvoer- en verwarmingsinstallaties hebben wij een oplossing. Wilt u aanvullende informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Renovatie


Renovatieprojecten van rookgasafvoerinstallaties omvatten het grootste deel van ons dienstenportfolio. Deze worden veelal uitgevoerd in opdracht van installateurs of woningbouwverenigingen. Voordat we overgaan tot montage wordt eerst een uitgebreid advies geschreven waarin alle werkzaamheden zijn omschreven. Met als doel om het hoogst mogelijke niveau van renovatie te behalen wat uiteindelijk leidt tot efficiëntie op lange termijn.

Montage


Bij montage van hoogwaardige en duurzame materialen kunt u denken aan:
- Montage van rookgasafvoer- en verwarmingsinstallaties (individueel en collectief)
- Montage van dakkappen (maatwerk voor alle soorten dakkappen van ventilatie- en/of rookgasinstallaties)

Inspectie


Tijdens een gedetailleerde inspectie worden er video-opnamen van het rookgasafvoerinstallatie gemaakt met een speciale inspectiecamera. U ontvangt na de inspectie een rapport, inclusief de digitale videobeelden, waarin precies staat welke maatregelen nodig zijn om uw installatie te optimaliseren.


Onderhoud

 

Door het rendement van cv-ketels zullen rookgasafvoerkanalen/-installaties verontreinigen en slijtage gaan vertonen. Deze moeten daarom regelmatig worden geïnspecteerd en schoongemaakt. Het op een juiste wijze onderhouden zal de leefbaarheid en de functionaliteit van de installatie waarborgen.

De onderhoudswerkzaamheden van zowel individuele en collectieve rookgasafvoer- en verwarmingsinstallaties worden door ons uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur. Overlast voor bewoners beperken we daarbij tot een minimum door een zorgvuldige manier van werken.

Onze werkwijze voor het onderhoud bestaat uit:

- Planmatig onderhoud: met een op maat ontwikkeld onderhoudsplan van Roveco is er voor de komende jaren een garantie van een perfecte werking van uw rookgasafvoer- en verwarmingsinstallatie. Het plan omvat een optimale cyclus van onderhoud en voorkomt onnodige storingen en dus hoge kosten.
- Service onderhoud: storingen worden door onze serviceafdeling snel en daadkrachtig opgelost. Een gespecialiseerde afdeling die niet alleen rookgasklachten oplossen, maar ook video-inspecties, controlemetingen en noodoplossingen uitvoeren.
- Contract onderhoud: u heeft de keuze om voor een vast bedrag per jaar het onderhoud te laten uitvoeren. Hierdoor heeft u een optimaal werkend rookgasafvoer- en verwarmingsinstallatie en geen zorgen over steeds wisselende kosten. Een toepassing voor het hele bestand of per complex en ideaal voor de technische beheerders van VvE complexen. Het is zelfs mogelijk per installatie, zowel voor individuele als collectieve.


Roveco kwaliteit & service


Roveco levert, installeert en onderhoudt alle installaties op het gebied van rookgasafvoer en verwarming. Bij de installatie en planning is alles erop gericht om de overlast voor bewoners te beperken. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben een VCA*-certificering, wat betekent dat zij veilig, gezond en milieubewust werken.

Goede service vinden wij een vanzelfsprekendheid. We leggen de lat hoog bij onze interne kwaliteitscontrole en storingen worden door onze serviceafdeling snel en daadkrachtig opgelost.


Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor woningbouw? Neem dan contact

met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.