Home > Over Roveco

Resultaatgericht samenwerken voor een veilig binnenklimaat.

Bij Roveco doen we meer dan alleen de uitvoering van een renovatie. Met ons team van experts, diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt en eigen (door)ontwikkeling van technieken en systemen zijn we een lange termijnpartner voor woningbouw. Onze activiteiten worden geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem.

Roveco is onderdeel van PronkGroep die met de gezamenlijke bedrijven bijna 20 jaar ervaring heeft en daardoor een van de koplopers in Nederland is op het gebied van renovatie en onderhoud van ventilatie-, luchtbehandeling-, rookgasafvoer-, en verwarmingsinstallaties.

Unieke systemen voor optimale efficiëntie

Ons Rovecode® systeem is uniek in de markt. Hiermee worden alle installaties voorzien van een barcode waarmee op afstand de installatie- en onderhoudsspecificaties van inmiddels tienduizenden woningen digitaal kunnen worden bijgehouden. Niet alleen hebben we hierdoor een waardevolle database aan informatie voor onze productontwikkeling, we kunnen ook direct inzage geven in de prestaties van ons bedrijf en de installaties richting onze opdrachtgevers.

Het Roveco Planning Systeem® (RPS) kan projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling volgen. RPS® bevordert een verhoging van efficiëntie, waardoor zowel opdrachtgever, huurder als Roveco profiteren. Met het RPS® is het voor onze opdrachtgevers eenvoudig om inzicht te verkrijgen in de status en voortgang van de werkzaamheden.

Roveco stopt niet bij renovatie

Een perfecte renovatie van uw rookgasafvoer- en verwarmingsinstallatie, daar zijn we goed in. Maar daar stopt het niet bij. Minstens net zo belangrijk is het lange termijn onderhoudsplan waarbij we samen met onze opdrachtgevers concrete resultaten behalen op het gebied van onder andere kostenreductie, lage storingsgraad, snelle afhandelingstijd, hoog percentage first time fixed en een hoge klanttevredenheid. Van zowel onze opdrachtgevers als haar bewoners.

Onze opdrachtgevers

Bij Roveco zijn we trots op ons brede portfolio aan opdrachtgevers. Zo hebben we lange termijn samenwerkingen met woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, VVE’s en installateurs.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor woningbouw? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.