Home > Over Rochema

Sterk in oplossingen voor een gezond binnenklimaat.

Rochema is expert in Nederland op het gebied van onderhoud van water- en luchtgekoelde systemen. Niet in de laatste plaats door de uitgebreide kennis over klimaatbeheersing vanuit PronkGroep, Bevico en AircoPlan. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij alles over een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Met ons complete pakket voor het onderhoud en de revitalisatie van klimaatbeheersingsinstallaties dragen we direct bij aan productiviteitsverbetering en vermindering van ziekteverzuim in het bedrijfsleven.

Verontreinigde lucht: een onzichtbaar gevaar


Vaak gaat het pas opvallen dat er iets mis is met de lucht in een pand als er echt iets mis gaat. Op het moment dat werknemers, cliënten of bezoekers klachten krijgen. Zoals hoofdpijn, concentratieproblemen of erger. U doet er alles aan om uw werknemers gezond te houden, met ergonomisch meubilair en goede verlichting. Hun gezondheid wordt echter ook bedreigd door een onzichtbaar gevaar: verontreinigde lucht. Een slecht onderhouden luchtbehandeling systeem blaast constant stofdeeltjes, ziektekiemen en bacteriën de werkruimte in. Uw mensen kunnen zich minder goed concentreren. In het ergste geval krijgen zij een allergische reactie of lopen ze een infectie op. Een goed luchtbehandelingsysteem garandeert een binnenklimaat waarin mensen zich fit en energiek voelen. Het draagt bij aan een hogere productiviteit en minder verzuim.

Oplossingen voor een gezonde, veilige en duurzame werkomgeving


Rochema werkt met een zeer ervaren groep van experts om deze systemen dagelijks te installeren, onderhouden en revitaliseren. Gebaseerd op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers en de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze oplossingen dragen bij aan een gezonde, veilige en duurzame werkomgeving.

Wij dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers door:
- Een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving;
- beter economisch rendement;
- legionella bestrijding;
- vermindering bedrijfskosten en lager ziekteverzuim;
- het creëren van ideale omstandigheden voor het nieuwe werken.

U komt Rochema voornamelijk tegen in bedrijven, utiliteit, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en industrie.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid


Door permanent te streven naar een verlenging van de levensduur van onze klimaatinstallaties dragen wij bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het verhogen van het rendement en verminderen van de milieubelasting door professioneel onderhoud is daarbij vanzelfsprekend.

Wilt u meer informatie over een gezond binnenklimaat in uw bedrijf? Laat u zich dan vrijblijvend adviseren door een van onze experts.