Home > Over Biemond Elektro

Sterk in elektrotechnische oplossingen.

Met meer dan 60 jaar ervaring is BiemondElektro met recht een expert in het monteren van complete elektrotechnische installaties in woningen en utiliteitsgebouwen.

Eén van onze speerpunten is het turn-key opleveren van bedrijfspanden waarvoor wij alle elektrotechnische installaties hebben ontworpen, gecalculeerd en uitgevoerd. Altijd in nauw overleg met de opdrachtgever en/of huurder van het bedrijfspand.

Bij het ontwerpen van een installatie luisteren wij goed naar de wensen van onze opdrachtgever. We gaan uit van duurzaam en verantwoord ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met energiebesparing, doelmatigheid en milieubelasting.

Naast de aanleg van de installatie onderhouden wij ook bestaande elektrotechnische installaties aan de hand van vaste onderhoudscontacten.

Bekijk hier een overzicht van al onze elektrotechnische oplossingen.

Bij het opstellen van offertes krijgen onze opdrachtgevers vooraf inzage in zaken als inkoopsprijzen, uurtarieven en montagenormen, zodat alle kosten tijdens en na het project direct inzichtelijk zijn.

Bij BiemondElektro vinden we dat zowel het ontwerp als de installatie van een opdracht altijd effectief, doelmatig, energiezuinig en duurzaam verantwoord uitgevoerd dient te worden. Een doelstelling waar we ons hard voor maken.

Wilt u meer informatie over onze elektrotechnische oplossingen, een vrijblijvende offerte opvragen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.