Home > Oplossingen

Oplossingen van BiemondElektro.

BiemondElektro heeft een breed scala aan oplossingen voor zowel particulieren, woningbouw als bedrijven.

De speerpunten van onze oplossingen:
- Turn-key opleveren van bedrijfspanden waarvoor wij alle elektrotechnische installaties ontwerpen, calculeren en uitvoeren.
- Het onderhouden van bestaande elektrotechnische installaties aan de hand van vaste onderhoudscontacten. Periodiek onderhoud en inspecties van elektrotechnische installaties in verband met de aanvullende eisen van verzekeraars behoren ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunt u bij BiemondElektro terecht voor alle andere elektrotechnische vraagstukken:
- Verlichtingsinstallaties
- Krachtstroominstallaties
- Data bekabeling installaties
- Inbraaksignaleringsinstallaties
- Ontruimingsinstallaties
- Brandmeldinstallaties
- Camerasystemen
- Zusteroproepsystemen
- Toegangscontrole systemen
- Video/intercominstallaties
- Noodverlichtinginstallaties
- Nieuwbouwprojecten
- Renovatieprojecten
- Utiliteitsprojecten
- Paneelbouw
- Inspectie installaties

BiemondElektro kwaliteit & service


Bij uitbreiding van bestaande installaties houden wij rekening met de reeds aanwezige installaties en adviseren wij op het moment dat de bestaande installatie niet voldoet aan de geldende normen of als er een gevaarlijke situatie ontstaat.

Bij het opstellen van offertes krijgen onze opdrachtgevers vooraf inzage in zaken als inkoopsprijzen, uurtarieven en montagenormen, zodat alle kosten tijdens en na het project direct inzichtelijk zijn.

Goede service vinden wij een vanzelfsprekendheid. We leggen de lat hoog bij onze interne kwaliteitscontrole en storingen worden door onze serviceafdeling snel en daadkrachtig opgelost.

Wilt u meer informatie over onze elektrotechnische oplossingen, een vrijblijvende offerte opvragen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.