Home > Over Bevico

Resultaatgericht samenwerken voor het beste binnenklimaat.

Met bijna 20 jaar ervaring en 3 vestigingen in Nederland is Bevico een van de koplopers in Nederland op het gebied van renovatie en onderhoud van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen.


Bij Bevico doen we meer dan alleen de uitvoering van een renovatie. Met ons team van experts, diepgaande kennis van de ontwikkelingen in de markt en eigen (door)ontwikkeling van technieken en systemen zijn we een lange termijnpartner voor zowel woningbouw als utiliteit. Onze activiteiten worden geborgd door een geïntegreerd kwaliteit-, arbo- en milieumanagementsysteem.

Unieke systemen voor optimale efficiëntie


Ons Bevicode® systeem is uniek in de markt. Hiermee worden alle installaties voorzien van een barcode waarmee op afstand de installatie- en onderhoudsspecificaties van inmiddels tienduizenden woningen digitaal kunnen worden bijgehouden. Niet alleen hebben we hierdoor een waardevolle database aan informatie voor onze productontwikkeling, we kunnen ook direct inzage geven in de prestaties van ons bedrijf en de installaties richting onze opdrachtgevers.

Het Bevico Planning Systeem® (BPS) kan projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling volgen. BPS® bevordert een verhoging van efficiëntie, waardoor zowel opdrachtgever, huurder als Bevico profiteren. Met het BPS® is het voor onze opdrachtgevers eenvoudig om inzicht te verkrijgen in de status en voortgang van de werkzaamheden.


Bevico stopt niet bij renovatie


Een perfecte renovatie van uw ventilatiesysteem, daar zijn we goed in. Maar daar stopt het niet bij. Minstens net zo belangrijk is het lange termijn onderhoudsplan waarbij we samen met onze opdrachtgevers concrete resultaten behalen op het gebied van onder andere kostenreductie, lage storingsgraad, snelle afhandelingstijd, hoog percentage first time fixed en een hoge klanttevredenheid. Van zowel onze opdrachtgevers als haar bewoners.

Onze opdrachtgevers


Bij Bevico zijn we trots op ons brede portfolie aan opdrachtgevers. Zo hebben we lange termijn samenwerkingen met woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, VVE’s, installateurs, zorginstellingen, horeca, detailhandel, industrie en scheepvaart.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor woningbouw en utiliteit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.