Home > Oplossingen

Oplossingen van Bevico.

Bij Bevico hebben we een breed spectrum aan diensten. Van renovatie tot inspectie, voor al uw vragen over ventilatie- en luchtbehandelingssystemen hebben wij een oplossing. Wilt u aanvullende informatie of een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Renovatie


Renovatieprojecten van ventilatiesystemen omvatten het grootste deel van ons dienstenportfolio. Deze worden veelal uitgevoerd in opdracht van woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, VvE’s en installateurs. Voordat we overgaan tot montage wordt eerst een uitgebreid advies geschreven waarin alle werkzaamheden zijn omschreven. Met als doel om het hoogst mogelijke niveau van renovatie te behalen wat uiteindelijk leidt tot efficiĆ«ntie op lange termijn.


Montage


Bij montage van hoogwaardige en duurzame materialen kunt u denken aan:
- Montage van ventilatiesystemen (individueel en collectief), denk onder andere aan gevraagd gestuurd ventileren, decentraal ventileren en nog veel meer mogelijkheden
- Montage van dakkappen (maatwerk voor alle soorten dakkappen van ventilatie- en/of rookgasafvoersystemen)


Inspectie


Tijdens de gedetailleerde inspectie worden er video-opnamen van het ventilatiesysteem gemaakt met een speciale inspectiecamera. U ontvangt na de inspectie een rapport, inclusief de digitale videobeelden, waarin precies staat welke maatregelen nodig zijn om uw systeem te optimaliseren.


Onderhoud

 

Door het afzuigen van vervuilde en vochtige lucht raakt de ventilator verontreinigd. Deze zal samen met het kanalenstelsel en de ventielen dan ook regelmatig moeten worden schoongemaakt. Het op een juiste wijze onderhouden van een ventilatiesysteem zal de leefbaarheid en de functionaliteit van het systeem waarborgen.

De onderhoudswerkzaamheden van zowel individuele en collectieve ventilatiesystemen worden door ons uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur. Overlast voor bewoners beperken we daarbij tot een minimum door een zorgvuldige manier van werken.

Onze werkwijze voor het onderhoud bestaat uit:

- Planmatig onderhoud: met een op maat ontwikkeld onderhoudsplan van Bevico is er voor de komende jaren een garantie van een perfecte werking van uw ventilatiesystemen. Het plan omvat een optimale cyclus van onderhoud en voorkomt onnodige storingen en dus hoge kosten.
- Service onderhoud: storingen worden door onze serviceafdeling snel en daadkrachtig opgelost. Een gespecialiseerde afdeling die niet alleen ventilatie- of luchtbehandelingsklachten kan oplossen, maar ook video-inspecties, controlemetingen en noodoplossingen uitvoeren.
- Contract onderhoud: u heeft de keuze om voor een vast bedrag per jaar het onderhoud te laten uitvoeren. Hierdoor heeft u een optimaal werkend ventilatiesysteem en geen zorgen over steeds wisselende kosten. Een toepassing voor het hele bestand of per complex en ideaal voor de technische beheerders van VvE complexen. Het is zelfs mogelijk per systeem, zoals WTW systemen of collectieve ventilatie.

 

Bevico kwaliteit & service

 

Bevico levert, installeert en onderhoudt alle systemen op het gebied van ventilatie- en rookgas. Bij de installatie en de planning is alles erop gericht om de overlast voor de bewoners te beperken. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben een VCA**-certificering, wat betekent dat zij veilig, gezond en milieubewust werken.

Goede service vinden wij een vanzelfsprekendheid. We leggen de lat hoog bij onze interne kwaliteitscontrole en storingen worden door onze serviceafdeling snel en daadkrachtig opgelost.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor woningbouw en utiliteit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.