Home > Cases

Cases Bevico.

Klant: Poort 6

Vraagstuk: Door een krimp van overhead is het beheer van de mechanische ventilatie NPO en PO uitbesteed.

Oplossing: Bevico heeft haar expertise in kunnen zetten om de samenwerking resultaatgericht te kunnen maken. Hierdoor worden alle klachten, mutaties, onderhoud en vervanging efficiƫnt uitgevoerd.

De afgesproken kritieke prestatie indicatoren die in samenspraak met Poort 6 zijn afgestemd, zijn hierin leidend.

Ons unieke registratiesysteem Bevicode® en ons Bevico Plan Systeem® (BPS) in combinatie met onze expertise hebben een doorslaggevende rol gespeeld bij het overtuigen van de klant.

Resultaat: Onze klant is volledig ontzorgd met betrekking tot het beheer van de mechanische ventilatie. De sturing vindt plaats door kwartaalrapportages en de leidende technische input vanuit Bevico.

Klant: Mitros

Vraagstuk: Vervangen van warmte terugwin installatie.

Oplossing: Bevico heeft binnen de mogelijkheden in de woning een passende oplossing geadviseerd.

Door een beperkte ruimte ter plaatse is er een innovatieve oplossing voor de opstelling bedacht door Bevico en zijn de aansluitingen op de warmte terug wininstallatie aangepast.

Deze oplossing is ook uitgedragen naar de bewoners en bewonerscommissie zodat het nieuwe systeem ook in de toekomst op de juiste manier wordt gebruikt.

In samenspraak met de opdrachtgever en de bewonerscommissie hebben wij dit project naar tevredenheid van alle partijen uitgevoerd.

Resultaat: Een warmte terugwininstallatie met een hoog rendement en een beter binnenklimaat in de woning door onze oplossing.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of afspraak.