Home > Over AircoPlan

Aangenaam binnenklimaat voor iedereen, het hele jaar door.

AircoPlan is expert in Nederland op het gebied van airconditioning oplossingen. Niet in de laatste plaats door de uitgebreide kennis over klimaatbeheersing vanuit PronkGroep en Bevico. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij alles over een aangenaam binnenklimaat.

Airconditioning oplossingen voor diverse doelgroepen


Of het nu om een kantoorpand, een winkel of uw eigen woning gaat, AircoPlan zorgt voor een advies op maat. Dit gebeurt op uw eigen locatie zodat wij u precies kunnen adviseren over de mogelijkheden voor het aanleggen van een airconditioning systeem. Zo komt u niet voor verrassingen achteraf te staan. Voor iedere doelgroep ontwikkelen wij andere oplossingen:

- Thuis: met behulp van een klimaatsysteem met fluisterstille airconditioner creeren we een ideaal binnenklimaat in elke ruimte van het huis. Geniet van optimaal comfort en bespaar bovendien op uw energiekosten.
- Hotels: voor iedere hotelkamer kunnen we een onbezorgd en luxe binnenklimaat verzorgen. Hiervoor bieden wij complete VRF systemen aan.
- Kantoren: werken in een fijn binnenklimaat zorgt ervoor dat de productiviteit omhoog gaat en houdt werknemers de hele dag scherp. Hier kan een VRF systeem de oplossing voor bieden.
- Horeca: een airconditioning systeem zorgt voor een aangenaam verblijf van uw gasten. Het is een investering die u onderscheidt en waardoor gasten langer in uw horecazaak zullen verblijven.
- Winkels: het kostbaarste bezit van uw onderneming zijn uw klanten. Verwelkom ze in een ontspannen klimaat, laat ze hierdoor langer blijven en u ziet dit terug in uw omzet.

Het belang van gekwalificeerde installateurs


Onze installateurs werken met aandacht voor uw gebruikswensen en de installatie. Iedere stap van het proces wordt uitgelegd zodat u exact weet wat de implicaties zijn en een optimaal werkende installatie wordt tot in de puntjes uitgevoerd. De werkzaamheden stoppen niet bij de installatie, ook aan het periodieke onderhoud wordt aandacht besteed met het BEVICOOL® onderhoudscontract zodat uw nieuwe airconditioning systeem een lange levensduur heeft.

AircoPlan is F-gassen, STEK en VCA** gecertificeerd waardoor veilig, gezond en milieubewust werken voor ons een vanzelfsprekendheid is.

Heeft u interesse in een nieuwe airconditioning systeem voor in uw huis, winkel, kantoor of horecagelegenheid? Laat u zich dan vrijblijvend adviseren door een van onze experts.