Home > Oplossingen

Oplossingen van AircoPlan.

AircoPlan is een erkende installateur die ervoor zorgt dat systemen worden geïnstalleerd en onderhouden. Onze experts zijn dankzij veel kennis en ervaring in staat om na een objectief advies een esthetisch verantwoorde en perfect functionerende airconditioning op te leveren.

Apparatuur


AircoPlan voorziet u van de meest geavanceerde airconditioning systemen. Of u nu wilt koelen, verwarmen of ventileren: wij zorgen voor een helder advies en optimale installatie van onder andere:
- Warmtepomp systemen (zowel om te koelen als om te verwarmen)
- Inverter warmtepomp systemen (energiezuinige airconditioning apparatuur)
- Multi-split systemen (voor het verwarmen of koelen van meerdere ruimtes)
- VRF systemen (voor het verwarmen en/of koelen van meerdere ruimtes)

Onze apparatuur voor particulieren is fluisterstil waardoor u kunt genieten van optimaal comfort. Bovendien bespaart u hiermee flink op de energiekosten.

Installatie


Na een gedegen analyse zorgen onze gekwalificeerde monteurs ervoor dat uw systeem op de juiste wijze wordt berekend, geselecteerd en geïnstalleerd.

Onderhoud


Airconditioning onderhoud is van essentieel belang voor een goede werking van het airconditioning systeem. Om u ervan te verzekeren dat uw airconditioning jaren mee gaat, kunt u het BEVICOOL® onderhoudscontract afsluiten.

AircoPlan kwaliteit & service


Om optimale service te kunnen verlenen, volgen onze vakmensen regelmatig trainingen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we uw airco optimaal installeren. Indien nodig kunnen wij terugvallen op een sterk serviceapparaat vanuit onze leveranciers met wie wij nauw samenwerken.

Goede service vinden wij vanzelfsprekend. We leggen de lat hoog bij onze interne kwaliteitscontrole en storingen worden door onze serviceafdeling snel en daadkrachtig opgelost.

Het milieu is voor AircoPlan zeer belangrijk. In onze airconditioning systemen bevindt zich een koudemiddel dat niet in ons milieu terecht mag komen. Wij zorgen daarom voor een juiste werking met en verwerking van deze koudemiddelen volgens de door het ministerie van VROM gestelde eisen.

Heeft u interesse in een nieuwe airconditioning systeem voor in uw huis, winkel, kantoor of horecagelegenheid? Laat u zich dan vrijblijvend adviseren door een van onze experts.