Home > Woonoplossingen voor woningbouw

Woonoplossingen voor woningbouw.

Wilt u resultaatgericht samenwerken voor het beste binnenklimaat? Dan bent u bij PronkGroep aan het juiste adres. Hier hebben we namelijk alle kwaliteit onder één dak om een gezond binnenklimaat te creëren waarbij resultaatgerichtheid voorop staat. We zijn gespecialiseerd in renovatie en zijn meer dan een onderaannemer met de juiste expertise. Door een lange termijn partnership weten we gezamenlijk concrete resultaten te behalen op het gebied van onder andere kostenreductie voor de opdrachtgever, lage storingsgraad, snelle afhandelingstijd, hoog percentage first time fixed en een hoge klanttevredenheid. Van zowel onze opdrachtgevers als haar bewoners.

Bevico, onderdeel van PronkGroep, heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van service en onderhoud van mechanische ventilatie bij zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Door ons grote aantal klanten binnen deze branche weten wij precies wat er speelt bij woningcorporaties en haar huurders.

Bevicode®: uniek in de branche


Met ons unieke Bevicode® systeem, waarbij alle installaties worden voorzien van een barcode, worden op afstand alle installatie- en onderhoudsspecificaties van inmiddels tienduizenden woningen digitaal bijgehouden. Niet alleen hebben we hierdoor een waardevolle database aan informatie voor onze productontwikkeling, we kunnen ook direct inzage geven in de prestaties van ons bedrijf en de installaties richting onze opdrachtgevers.

Het Bevico Planning Systeem® (BPS) kan projecten tot en met uitvoering en definitieve afhandeling volgen. BPS® bevordert een verhoging van efficiëntie, waarvan zowel opdrachtgever, huurder als Bevico profiteren. Met het BPS® is het voor u als opdrachtgever eenvoudig om inzicht te verkrijgen in de status en voortgang van de werkzaamheden. D it geldt ook voor de ‘niet thuis’-adressen en ingeplande 2e bezoeken. Adressen voor de 2e bezoeken worden door het systeem automatisch ingepland en aangeschreven.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor woningbouw en utiliteit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak waarin we u alles kunnen vertellen over onze resultaatgerichte oplossingen.