Home > Nieuws

PronkActueel: Het laatste nieuws van PronkGroep.

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van PronkGroep. Ook kunt u zich abonneren op de kwartaalnieuwsbrief PronkActueel.

In deze nieuwsbrief behandelen we belangrijke onderwerpen voor een prettig werk- en leefklimaat, laten we de nieuwste trends zien, geven we tips en staan de laatste aanbiedingen die relevant zijn voor het komende seizoen.


Het laatste nieuws

Onverklaarbare gezondheidsklachten? | Rochema

Een opspelende allergie, schimmelinfectie of moeite met concentreren? Misschien is het luchtbehandelingssysteem de boosdoener. In de warme en vochtige omstandigheden van het luchtkanaal broeden micro-organismen.

LEES VERDER >

Meer inzicht in uw installatie | Bevico

Als woningbeheerder moet u samenwerken met een (of meerdere) installatie- onderhoudsbedrijven om uw panden in orde te houden. Om er zeker van te zijn dat deze in orde blijven neemt u een abonnement voor een aantal onderhoudsbeurten per jaar.

LEES VERDER >

Welk luchtgordijn past het beste in uw winkel? | AircoPlan

Voor een grote ruimte waarbij vaak een buitendeur openstaat, zoals een kledingwinkel, houdt een luchtgordijn de warmte binnen en komt er weinig koude lucht binnen.

LEES VERDER >

Voorkom koolmonoxide in huis | Roveco

Is het lekker warm in uw huis? Dit komt uiteraard door uw cv-ketel. Bekend is dat deze goed onderhouden moet worden. Maar heeft u wel eens over de rookgasafvoer nagedacht?

LEES VERDER >

Heeft u een airco die gemaakt is vóór 2001? | Aircoplan

Als u een airconditioning systeem heeft dat gemaakt is voor 2011, is er een grote kans dat het koudemiddel R22 nog in het systeem zit. Dit middel is in Nederland verboden en daarom mag een systeem met dit koudemiddel niet meer gerepareerd worden.

LEES VERDER >

3 tips voor een betere gezondheid | Bevico

Voor een gezond binnenklimaat zijn twee dingen belangrijk: de juiste luchtvochtigheid en genoeg toevoer van verse lucht. De luchtvochtigheid moet tussen de 40 en 80% zijn. Onder de 40% is de lucht te droog, dit kan droge ogen en hoofdpijn veroorzaken. Boven de 80% is de lucht te vochtig waardoor er bacteriën broeden die verschillende gezondheidsklachten kunnen veroorzaken.

LEES VERDER >

Goedkoper douchen met een zonneboiler | Roveco

Een goed en duurzaam product waarmee u uw energierekening drastisch kunt verlagen is het installeren van een zonneboiler. Dit komt neer op een besparing van enkele honderden euro’s per jaar.

LEES VERDER >