Home > Bedrijfsprofiel en missie

PronkGroep: kwaliteit onder één dak.

PronkGroep is de expert in binnenklimaatoplossingen voor particulieren, woningbouw en bedrijven. Duurzame oplossingen die zorgen voor een gezond en veilig leefklimaat voor iedereen.

Bij PronkGroep nemen we alle zorgen uit handen en lossen vraagstukken op die u heeft op de gebieden van schone lucht, veilige rookgasafvoerinstallaties, airconditioning, klimaatbeheersingsinstallaties en elektrotechniek. Zodat u weer rustig kunt ademen.

De specialismes hebben we ondergebracht in 4 bedrijven:

Bevico - Sterk in ventilatie- en rookgasoplossingen
Bevico is dé expert in goede ventilatie en rookgasafvoer. Wij verzorgen de service, het onderhoud en de renovatie van ventilatie- en rookgassystemen voor woningbouw en bedrijven.

AircoPlan - Aangenaam binnenklimaatplan binnen handbereik
AircoPlan is dé expert in airconditioning oplossingen. Wij monteren en onderhouden airconditioning systemen voor particulieren, woningbouw en bedrijven.

Rochema - Kwaliteit in onderhoud van water- en luchtgekoelde systemen
Rochema is dé expert in klimaatinstallaties. Wij conditioneren en reviseren water- en luchtgekoelde systemen voor bedrijven.

Biemond-Elektro - Elektrotechnische oplossingen die werken
Biemond-Elektro is dé expert in elektrotechniek. Wij installeren allround elektrotechnische oplossingen van brand- en inbraakbeveiliging, licht- en krachtinstallaties tot video- en intercominstallaties voor particulieren, woningbouw en bedrijven.

Met behulp van onze experts zijn we als PronkGroep in staat om zowel consumenten, woningbouw als bedrijven full service te bedienen. Van kleine tot grote projecten, met onze jarenlange ervaring kunnen we alles aan.

We zeggen niet voor niets: Een gezond binnenklimaat? Bij PronkGroep vind je alle kwaliteit onder één dak.